Behandlingar


Massage


               är en självklarhet för alla som sitter hela dagen, har statiska arbetsställningar, eller tränar regelbundet och mycket.

Unna dig själv, ditt partner  eller en vän med en klassisk massage. En behandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla behandlande moment som tryck och stretching. 

Massage

Zonterapi

Zonterapi är en behandling av obalanser i kroppen som behandlas med tryck på reflexzoner i foten. Dessa zoner speglar alla kroppens delar. Man kan således behandla hela kroppen genom foten, allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder.   Zonterapi/ Reflexologi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en  metod för att hålla sig frisk och som en förebyggande behandling. När obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck, och man kan ofta känna små kristaller. 


Kinesotape

Kinesotape aktiverar receptorer i huden och underliggande strukturer att skicka signaler till hjärna.

Kinesotape används för att lindra smärta, minska svullnader, öka rörlighet, aktivera svaga strukturer med mera. Denna metod är vanlig inom idrott.

Lymfmassage

Lymfmassage är mjuk och avslappnande behandling som passar alla. Stimulerar lymfsystemet att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Speciellt lämplig för dom med svullnad, stelhet och smärta.

Koppning

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Detta medför att det skapas ett mellanrum mellan hudlagren och att cirkulationen i huden ökar. Koppningsmassage är effektivare än tradionell massage. Det ger hälsosam cirkulation, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Det har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar celluliter.

Öronakupunktur

Öronakupunktur är en variant av zonterapi där man behandlar reflexpunkter på öronen med nålar och kulor, gärna i kombination med zonterapi på fötterna.

Face Lift- Massage

Face Liftmassage är en behandling som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. behandlingen ger en djup avslappning, ett behagligt lugn som i sin tur bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Behandlingen är också välgörande för den som genomgått kirurgiska ingrepp i ansiktet.Följ även Torgny Söderlund och hans goda råd på hans Facebooksida!

Hudvård

  • Ansiktsbehandling
  • Framtagning av individanpassade hudprodukter
  • Borttagning av besvärande hårväxt i ansiktet

Ansiktsbehandling med C-vitamin

C-Vitamin ger energikickar, vilket är en sanning som alla känner till. Men att den också kan hjälpa ett ansikte att lyfta är relativt nya rön. C-Vitaminet hjälper kroppen att hålla igång prodktionen av kollagen. Dessutom bryter det ned fria radikaler som gör att huden åldras och blir rynkig. Resaultatet syns därför ganska snart i form av en klarare och fastare hud. C-Vitamin gör att energiproduktionen i huden ökar och vitaliteten återställs.


Ansikts trådbehandling

Hel-ansikts-hårborttagning med tråd samt uppfräschning och ansiktsrengöring. 

Genom att använda denna smarta hårborttagningsmetod blir du av med oönskad hårväxt i ansikte.

Trådningen hjälper dig att ta bort de allra minsta, finaste och ljusaste hårstråna i ditt ansikte. Den smarta tekniken bygger på "threading" vilket är en metod från fjärran öst för att ta bort håret i ansiktet. När trådarna korsas fastnar hårstråna i trådarna och dras upp med roten.


Föryngra huden med trådning
Trådning är fenomenalt effektiv som masserar huden och ger finare och spensigare hud

Genom trådning får du en djupt rengjord och fräsch hud! 

Ring och boka en tid för trådning antingen för hela ansikte eller vissa delar, kinder, haka, överläpp m.m.Visste du att du kan beställa individanpassade

hudprodukter hos Victoria Söderlund?


Ansiktsbehandling/ ansiktslyft


En helhetsbehandling med portömning, mask, gelinpackning och

ansiktsmassage ingår. Utgår från special med tilläggen ansiktsmassage

och lymfdränage. Börjar precis som bas och special med en hudanalys

och avslutar med anpassade produkter för ögon, ansikte och läppar.

Ansiktsbehandling:

Hudvård, Vi gör ansiktsmask anpassad efter din hud typ.
Vi använder naturbaserade, anti- inflammatoriska utan konserveringsmedel.

Vi använder av våra egna produkter som är anpassade efter din hudtyp och

har tagit fram i samarbete med hudforskare.

Jodbehandling

Känner du dig trött, nedstämd, muskelkramp, skörda naglar, dålig  hårväxt, frusen och svårt att hålla vikten?

Det är främst kvinnor, gravida, ammande och personer som äter mycket färdigmat eller äter saltfattig kost som riskerar att drabbas av brist.

Spårämnet jod krävs för att kroppen ska kunna fungera optimalt. Jod ansvarar för produktionen av kroppens alla hormoner. Det mesta av kroppens jod finns i sköldkörteln och sköldkörtelhormonerna T3 och T4. Jod är även viktig för tillväxten av hår, naglar och tänder.

Hos oss kan du ta reda på om du har jod brist.

Boka en behandling hos Victoria eller Torgny Söderlund redan idag!

Hitta oss


Address: Norra Pilvägen 3, 463 72 Lösöse

Phone: (+46) (0) 708 999 830 eller 0702375453

Email: info@zonterapimedtorgny.se eller

infoh3@telia.com

Copyright © All Rights Reserved

Öppettider


Måndag - Fredag: - 09.00 - 18.00

Lördag - Söndag     Stängt