Behandlingar

ZONTERAPI

Zonterapi är en behandling av obalanser i kroppen som behandlas med tryck på reflexzoner i foten. Dessa zoner speglar alla kroppens delar. Man kan således behandla hela kroppen genom foten, allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder.   Zonterapi/ Reflexologi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en  metod för att hålla sig frisk och som en förebyggande behandling. När obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck, och man kan ofta känna små kristaller. MASSAGE

Massage är en självklarhet för alla som sitter hela dagen, har statiska arbetsställningar, eller tränar regelbundet och mycket.LYMFMASSAGE

Lymfmassage är mjuk och avslappnande behandling som passar alla. Stimulerar lymfsystemet att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Speciellt lämplig för dom med svullnad, stelhet och smärta.FACE LIFT-MASSAGE

Face Lift- Massage är en behandling som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Massagen ger en djup avslappning, ett behagligt lugn som i sin tur bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Behandlingen är också välgörande för den som genomgått kirurgiska ingrepp i ansiktet.

ÖRONAKUPUNKTUR

Öronakupunktur är en variant av zonterapi där man behandlar reflexpunkter på öronen med nålar och kulor, gärna i kombination med zonterapi på fötterna.


KINESOTAPE

Kinesotape används för att lindra smärta, minska svullnader, öka rörlighet, aktivera svaga strukturer med mera. Denna metod är vanlig inom idrott.

KOPPNINGSMASSAGE

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Detta medför att det skapas ett mellanrum mellan hudlagren och att cirkulationen i huden ökar. Koppningsmassage är tre gånger effektivare än massage. Det ger hälsosam cirkulation, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Det har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar celluliter.

 

 Bach Blomsterterapi

Nu finns det möjlighet att kombinera en behandling med Bach blomsterterapi! Kropp & själ hänger ihop. Våra fysiska obalanser är en spegel som visar våra mentala obalanser. Genom att behandla de känslomässiga obalanserna behandlar du även de fysiska obalanserna. Behandlingen inled med en Bach konsultation utifrån där du befinner dig. Därefter en balanserande behandling. Olika känslotillstånd som rädslor, stress, sorg, trötthet ger spänningar i vår fysiska kropp och obalans i våra chakran. Efter behandlingen får du din personliga flaska med max 7 olika växten

Jodbehandling

Känner du dig trött, nedstämd, muskelkramp, skörda naglar, dålig  hårväxt, frusen och svårt att hålla vikten?

Det är främst kvinnor, gravida, ammande och personer som äter mycket färdigmat eller äter saltfattig kost som riskerar att drabbas av brist.

Spårämnet jod krävs för att kroppen ska kunna fungera optimalt. Jod ansvarar för produktionen av kroppens alla hormoner. Det mesta av kroppens jod finns i sköldkörteln och i sköldkörtelhormonerna T3 och T4. Jod är även viktig för tillväxten av hår, naglar och tänder.

Hos oss kan du ta reda på om du har jod brist.

Boka tid nu!

Boka din ansiksbehandling hos Victoria nu!

Ansiktsbehandling med C-Vitamin

C-Vitamin ger energikickar, vilket är en sanning som alla känner till. Men att den också kan hjälpa ett ansikte att lyfta är relativt nya rön. C-Vitaminet hjälper kroppen att hålla igång prodktionen av kollagen. Dessutom bryter det ned fria radikaler som gör att huden åldras och blir rynkig. Resaultatet syns därför ganska snart i form av en klarare och fastare hud. C-Vitamin gör att energiproduktionen i huden ökar och vitaliteten återställs.

Ansikts trådbehandling

Hel-ansikts-hårborttagning med tråd samt uppfräschning och ansiktsrengöring. Ring och boka tid nu! 

Hitta oss


Address: Norra Pilvägen 3, 463 72 Lösöse

Phone: (+46) (0) 708 999 830

Email: info@zonterapimedtorgny.se

Öppettider


Måndag - Fredag: - 09.00 - 18.00

Lördag - Söndag     Stängt


Copyright © All Rights Reserved