Behandlingar

Zonterapi är en behandling av obalanser i kroppen som behandlas med tryck på reflexzoner i foten. Dessa zoner speglar alla kroppens delar. Man kan således behandla hela kroppen genom foten, allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder.   Zonterapi/ Reflexologi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en  metod för att hålla sig frisk och som en förebyggande behandling. När obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck, och man kan ofta känna små kristaller.MASSAGE

Massage är en självklarhet för alla som sitter hela dagen, har statiska arbetsställningar, eller tränar regelbundet och mycket.Lymfmassage är mjuk och avslappnande behandling som passar alla. Stimulerar lymfsystemet att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Speciellt lämplig för dom med svullnad, stelhet och smärta.FACE LIFT-MASSAGE

Face Lift- Massage är en behandling som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Massagen ger en djup avslappning, ett behagligt lugn som i sin tur bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Behandlingen är också välgörande för den som genomgått kirurgiska ingrepp i ansiktet.

Öronakupunktur är en variant av zonterapi där man behandlar reflexpunkter på öronen med nålar och kulor, gärna i kombination med zonterapi på fötterna.


KINESOTAPE

Kinesotape används för att lindra smärta, minska svullnader, öka rörlighet, aktivera svaga strukturer med mera. Denna metod är vanlig inom idrott.

KOPPNINGSMASSAGE

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Detta medför att det skapas ett mellanrum mellan hudlagren och att cirkulationen i huden ökar. Koppningsmassage är tre gånger effektivare än massage. Det ger hälsosam cirkulation, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Det har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar celluliter.

Hitta ossAddress: Norra Pilvägen 3, 463 72 Lösöse

Phone: (+46) (0) 708 999 830

Email: info@zonterapimedtorgny.se

ÖppettiderMåndag - Fredag: - 09.00 - 18.00

Lördag - Söndag     Stängt


Copyright © All Rights Reserved